19.6.11

Uusia lauluja Hiidenvuorella 2011

Eilen illalla kuulimme Hiidenvuoren yökonsertissa uudenlaisia lauluja verrattuna aikaisempaan. Esiintyjät Taina Piira, Jaakko Ryhänen ja Seppo Hovi tarjosivat vaihtelevaa kuultavaa. Nytkin saimme kuulla kimaran Merikantoa - sen lisäksi mm. Äänisen aallot, Oi, Juliska, oi Juliska ja jopa musikaalisäveliä. Kaikki tämä mukavassa kokoelmassa, jonka juonsi pianisti Seppo Hovi. Sepolla oli tarjota mojovia vitsejä laulelmataiteen saralta. Ilta oli todella mukava: tuuli ei haitannut äänen kantavuutta. Laulajilla tosin saattoi olla hieman vaikeuksia kylmähkön sään takia, mutta hyvin he pärjäsivät.
 Myös tv-kamera oli löytänyt tiensä Hiidenvuorelle haastattelemaan Jaakko Ryhästä. Olosuhteet ovat siellä aina sen verran hankalat, että pääesiintyjä jäi tässäkin kuvassa hieman "mopen osalle". Mutta Jaakko Ryhänen kertoi olevansa iloinen, että eka kertaa hänen konserteissaan oli myös koira kuulijoiden joukossa. Niin kuin olikin; oikein hiljainen pikku karvaturri siellä  istui.
Kuvassa yleisö odottelee konsertin alkamista. Sateen uhka oli pelkkää uhkausta  -  ei satanut!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tv-kuvaaja ja toimittaja olivat MTV:n porukoita. Lyhennelmä kuvatusta nähtiin su 19.6.2011 MainosTV:n kello 22 uutisten loppukevennyksenä. Kuvauksen teemana tuntui olevan: "Suomen kesäisessä luonnossa tapahtuu vaikka mitä".